Overmars komt in actie: ‘We willen contract openbreken en verlengen’

Lasse Schöne staat open voor een nieuwe contractuele overeenkomst met Ajax en de interesse blijkt wederzijds. De club staat welwillend tegenover een langere samenwerking met de 28-jarige Deen, die over een verbintenis tot 30 juni 2015 beschikt

We hebben de intentie om zijn tot de zomer van 2015 lopende contract open te breken en te verlengen”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars desgevraagd in De Telegraaf. “We nodigen Lasse op korte termijn uit om te vragen hoe hij zijn voetbaltoekomst ziet.”

Schöne ging medio 2012 transfervrij van NEC naar Ajax en was in de optiek van de buitenwereld vooral een breedteversterking. De Deen had echter een belangrijk aandeel in de landstitels: 22 doelpunten en 20 assists. Ook dit seizoen is Schöne weer op dreef en dat zal in het buitenland ongetwijfeld niet onopgemerkt zijn gebleven.

Tekst: Voetbalzone

Related posts