Muric: ‘Hoop snel te spelen, maar heb ook fysiek veel verloren’

Na wekenlang getouwtrek tussen Ajax en Dinamo Zagreb mag Robert Muric zich eindelijk speler van de kampioen van Nederland noemen. De aanvaller komt de komende periode nog niet in actie, want hij kampt met een enkelblessure. Omdat Muric al geruime tijd niet heeft getraind, heeft hij ook nog eens fysiek ingeleverd.

“Ik weet nog niet wanneer ik zal debuteren; door een enkelblessure heb ik mijn debuut weer wat uit moeten stellen”, begint Muric tegen de Kroatische media. “Ik heb de afgelopen maanden aan fysiek verloren, maar ik hoop snel te trainen”, zegt de man die door de transferperikelen al maanden niet meer heeft getraind.

“Ik vind het jammer dat ik niet een aantal seizoenen in het eerste van Dinamo Zagreb heb gespeeld, maar het mocht blijkbaar niet zo zijn. Ik wil meer spelen en Dinamo haalde te veel spelers van buitenaf”, klinkt het.

Tekst: Voetbalzone

Related posts