Selectie voor uitduel met AZ, Veltman, Denswil en Van Rhijn mee met Jong Ajax

Frank de Boer heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen AZ. Joël Veltman en Stefano Denswil behoren niet tot de 18-koppige selectie; beide verdedigers zijn zaterdag bij Jong Ajax van de partij tegen Fortuna Sittard. Verdedigers Jaïro Riedewald en Kenny Tete hebben wel een plek in de wedstrijdselectie.

Ricardo van Rhijn zal zaterdagmiddag na blessureleed zijn rentree maken in het elftal van Jong Ajax. Ook de rechtsback ontbreekt dus (nog) in de selectie voor dit komende duel. Mogelijk keert Van Rhijn voor het topduel met PSV terug in de wedstrijdselectie van De Boer. Voor Nick Viergever wordt AZ-Ajax een bijzonder duel. Hij staat voor het eerst tegenover zijn oude club. Ook Niklas Moisander en Kolbeinn Sigthórsson zijn geselecteerd voor het treffen met hun voormalige werkgever.

De wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen AZ (AFAS Stadion, 12:30 uur):
Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jaïro Riedewald, Lucas Andersen, Daley Blind, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jasper Cillessen, Kenny Tete, Thulani Serero, Nick Viergever, Ruben Ligeon

Tekst: Ajax.nl

Related posts