Van der Hoorn: ‘Komst Eto’o zou team een boost geven’ (Incl video)

Als het aan verdediger Mike van der Hoorn ligt is Samuel Eto ‘o meer dan welkom. ‘Twee jaar geleden speelde ik nog bij Utrecht’, vertelt Van der Hoorn over de opwinding rond de mogelijke komst van de Kameroense spits. ‘Toen keek ik echt tegen dit soort spelers op. Als hij zou komen zou dat ons team een enorme boost kunnen geven’.

Wat Van der Hoorn persoonlijk erg veel goed heeft gedaan is de goal die hij vorige week maakte tegen Vitesse. ‘Ik heb nu één goal gemaakt in één wedstrijd. Een mooi moyenne. Zo’n goal kan veel doen voor je zelfvertrouwen, je voelt je er direct wat losser door’.

Verbeterpunten ziet Van der Hoorn echter nog genoeg. ‘Ik wil er nog beter staan en beter om me heen kijken. Ik heb altijd vertrouwen gekregen van Frank de Boer, dat wil ik graag terugbetalen. Hopelijk heb ik dat gedaan met die goal’. Of hij tegen AZ in de basis staat is nog niet bekend. Mogelijk kiest De Boer toch voor WK-ganger Joël Veltman. ‘Maar ik zie mezelf zeker als een volwaardige concurrent voor Joël’, aldus Van der Hoorn. ‘Anders zou ik hier niet voetballen’.Tekst: AT5

Related posts