‘Liverpool biedt Eto’o minder salaris dan Ajax en verliest strijd’

Samuel Eto’o laat Ajax nog even in spanning. De spits is sinds zijn vertrek bij Chelsea transfervrij en heeft meerdere opties. Mocht hij het alleen voor het geld doen, dan lijken de Amsterdammers geen hinder meer te zullen ondervinden van Liverpool. Volgens beIN Sports bieden de Engelsen hem namelijk een minder hoog loon.

The Reds zijn net als Ajax op zoek naar een nieuwe spits en hebben wel oren naar de komst van de ex-speler van onder meer Barcelona en Internazionale. Eto’o weet nu echter dat hij bij de Engelse grootmacht minder kan verdienen dan in Nederland. De vraag is echter wat andere geïnteresseerde clubs, waaronder Everton, bereid zijn te betalen.

Eto’o heeft eerder al aangegeven dat geld op dit punt in zijn carrière niet meer het belangrijkst voor hem is. In zijn tijd bij het Russische Anzhi Makhachkala behoorde hij tot de best verdienende sporters ter wereld, waardoor hij zich allang geen zorgen meer hoeft te maken over zijn financiële toekomst, voor zover dat daarvoor wel het geval was. Ajax hoopt een dezer dagen uitsluitsel te krijgen van de Afrikaan. Dat Eto’o aangegeven zou hebben dat hij vijf miljoen eist is overigens vooralsnog niet bevestigd en lijkt dus ook onwaarschijnlijk.

Tekst: Voetbalzone

Related posts