Gerucht: ‘Ruiz in beeld als alternatief voor Eto’o’

Bryan Ruiz kan komend seizoen mogelijk zijn derde Nederlandse club achter zijn naam schrijven. De Costa Ricaan verdedigde in het verleden al eens de clubkleuren van FC Twente en psv en zou volgens Diez.hn nu in de belangstelling staan van Ajax.

Ajax hoopt zich in de laatste weken van de transferperiode te versterken met een extra aanvaller en zetten vol in op de komst van Samuel Eto’o. Mocht de Kameroener de aanbieding van Ajax naast zich neerleggen komt Ruiz in beeld, aldus het medium.

De aanvaller staat nog altijd onder contract bij Fulham, maar wil die club graag verlaten. Ruiz zou naast Ajax de interesse hebben gevangen van zowel het Turkse Besiktas als Werder Bremen uit Duitsland. Het contract van Ruiz loopt nog door tot medio 2017 en Fulham zou zo’n vijf miljoen euro willen ontvangen.

Tekst: Soccernews

Related posts