Gerucht: ‘Eto’o wil niet twee maar vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen’

Het lijkt steeds onwaarschijnlijker te worden dat Ajax er in weet te slagen om Samuel Eto’o vast te leggen. Eerder kwam naar buiten dat de Kameroense spits minimaal twee miljoen euro per jaar wil verdienen, maar volgens Johan van Boven, journalist bij de Sp!ts en de Metro, ligt dit bedrag veel hoger.

Na contact met een collega uit Engeland kwam hij er namelijk achter dat de transfervrije spits vijf miljoen euro per jaar wil verdienen en dat hij tot op heden nog geen aanbieding heeft ontvangen die in de buurt komt van dat bedrag.

Naast Ajax worden ook onder meer Liverpool en Everton in verband gebracht met de 33-jarige spits, maar het is niet bekend of die clubs wel vijf miljoen euro per jaar willen betalen aan Eto’o. De oud-speler van onder meer Chelsea zou afgelopen woensdag al duidelijkheid geven over zijn toekomst, maar zijn zaakwaarnemer liet vervolgens weten pas over een aantal dagen een beslissing te nemen.

Tekst: Soccernews

Related posts