Spaan: ‘Ajax was niet goed tegen Vitesse, maar beloofde wel wat’

Henk Spaan zit bij elke thuiswedstrijd van Ajax in de Amsterdam ArenA en schrijft daarover in dagblad het Parool. In tegenstelling tot Frank de Boer is de geboren Amsterdammer wél tevreden over de prestatie tegen Vitesse van afgelopen zondag.

”Frank de Boer was na afloop chagrijnig, wat ik wel begreep”, noteert Spaan in zijn bijdrage. ”Een trainer heeft meer aandacht voor fouten dan dat hij plezier beleeft aan wat er goed gaat. Als het zijn werk niet was, zou hij hebben kunnen genieten van van die geoliede combinatie tussen Blind en Boilesen.”

De schrijver en columnist gaat verder: ”Er waren veelbelovende flitsen van Kishna, die wel concurrentie zal krijgen van El-Ghazi, met zijn demarrages en superieure assist op Schöne. Ajax was niet goed, maar beloofde wel wat.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts