Lobotka wil nog steeds voor Ajax spelen

Het is nog onduidelijk wat er met Stanislav Lobotka gaat gebeuren. De middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis voor Jong Ajax en de Amsterdammers hadden een optie tot koop. Die werd echter niet gelicht, waardoor Lobotka terugkeerde naar AS Trencín. Het management van de Slowaak stelt echter dat een terugkeer naar Nederland nog zeker niet uitgesloten is.

De negentienjarige Lobotka speelde dertig competitieduels voor Jong Ajax en doet nu weer alles mee bij Trencín; in de Slowaakse competitie en in de Europa League. “Hij is hier één van de beste spelers van de competitie”, stelt het management van Lobotka in gesprek met Ajax Showtime. “Maar Lobotka houdt nog steeds van Ajax en als hij daar in de toekomst weer kan spelen, dan zal hij dat zeker doen.”

Volgens het management wilde Ajax Lobotka wel kopen, maar kwam de club er niet uit met Trencín over een transfersom. “Inmiddels kan dat allemaal weer anders zijn. Ajax en Tscheu La Ling staan nog steeds in contact met elkaar”, klinkt het.

Tekst: Voetbalzone

Related posts