Kishna: ‘Liverpool kwam met een heel traject, het was dus serieus’

Ricardo Kishna hoopt het komende seizoen zijn definitieve doorbraak te beleven in het internationale voetbal. In gesprek met Voetbal International kijkt de vleugelaanvaller terug op een belangrijk moment in zijn carrière: de interesse van Liverpool. De Engelsen waren ooit serieus geïnteresseerd in de diensten van Kishna.

“Ik was vijftien jaar en had nog geen contract bij Ajax. Opeens stond Liverpool op de stoep”, vertelt hij. “Ze bleken me al een tijdje te volgen. We hebben een oriënterend gesprek gevoerd waarin ze aangaven dat ze van me genoten. Ze hadden een heel ontwikkelingstraject voor me bedacht. Dat was dus serieus.”

Hoewel de Engelse grootmacht veel interesse had in de geboren Hagenaar, zou het nooit van een officieel voorstel komen. “Vlak voordat het tweede gesprek zou plaatsvinden, kwamen mijn knieproblemen aan het licht. Van een aanbod is het nooit meer gekomen.” Uiteindelijk is Kishna blij dat hij voor Ajax heeft gekozen.

“Ook Ajax had een mooi ontwikkelingsplan voor me liggen. Ik was hiernaartoe gekomen met het idee dat ik hier zou gaan groeien”, vervolgt de aanvaller. “Ik was natuurlijk gestreeld door de interesse van Liverpool, dat was vroeger mijn tweede club, na Real Madrid. Maar ik was nog zó jong. En bij Ajax krijg ik nu de kansen die ik na mijn vertrek bij ADO Den Haag in mijn hoofd had zitten.”

Tekst: Soccernews

Related posts