‘Ajax sprak nog niet met Manchester United’

Ondanks de geruchten dat Daley Blind binnenkort naar Manchester United zal vertrekken, lijkt dat echter te voorbarig. Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, heeft namelijk laten weten dat de Engelse topclub geen contact heeft opgenomen met Ajax.

Marc Overmars heeft ontkend met United gesproken te hebben. Dinsdag meldde The Daily Mail nog dat er een doorbraak in de onderhandelingen zou zijn en dat een akkoord dicht bij zou zijn. Dit blijkt nog niet het geval.

Volgens het Engelse medium zou United 25 miljoen euro betalen. Het is niet bekend of Ajax binnenkort in gesprek gaat met United. Daarover zei Overmars niets tegen Verweij. De 24-jarige Blind, die als controlerende middenvelder en linksback kan spelen, kende een goede WK met Nederland en werd mede daardoor al aan diverse clubs gelinkt.

Tekst: Soccernews

Related posts