Reiziger: ‘Hoe mooi Barcelona ook is geweest, niets kan tippen aan mijn periode bij Ajax’

Michael Reiziger is tegenwoordig jeugdtrainer bij Sparta, maar koestert nog altijd warme herinneringen aan Ajax. Met de Amsterdamse club, waar hij tussen 1985 en 1992 en tussen 1994 en 1996 speelde, won hij halverwege de jaren negentig de Champions League.

“Hoe mooi mijn tijd bij Barcelona ook is geweest, niets kan tippen aan mijn periode bij Ajax”, zegt Reiziger in gesprek met 1900 Magazine. “Die club zit in mijn hart en in mijn bloed. Ik ben ermee opgegroeid en heb er in 1995 de Champions League mee gewonnen. Hoeveel mensen kunnen dat zeggen? Het lijkt me logisch dat ik me nog steeds Ajacied voel, al werk ik nu voor Sparta.”

Reiziger durft niet te zeggen of hij ooit ook terugkeert in Amsterdam. “Op dit moment zit dat niet in mijn gedachten. Ik heb het goed naar mijn zin bij Sparta en hoef voorlopig niet weg. Wat ik straks ga doen, zien we dan wel.”

Tekst: Soccernews

Related posts