Boilesen over ‘broertje’: ‘Davy begreep me als ik er doorheen zat’

Nicolai Boilesen is ondanks zijn 22-jarige leeftijd al vier keer kampioen geworden bij Ajax. Door blessures heeft hij echter een niet al te groot aandeel gehad. Tijdens zijn periode van revalidatie trok hij veel op met Davy Klaassen en staan ze bekend als broertjes.

“Nou allereerst, ik ben één jaar ouder dus hij is mijn broertje”, aldus Boilesen die er nog iets aan wil toevoegen: “Ik ben ook slimmer dan Davy, haha”, zegt de Deen in 1900 Magazine. Zowel Boilesen als Klaassen hebben al heel wat blessureleed achter de kiezen: “Davy en ik kennen elkaar al sinde de A1 en hebben een jaar met elkaar opgetrokken toen we geblesseerd waren. Dat maakt dat we nu een speciale band hebben.”

Volgens de Deense back voelen de twee elkaar goed aan: “Davy begreep me heel goed als ik er doorheen zat. Dat voelde hij precies aan. Op een gegeven moment hoefden we niets meer tegen elkaar te zeggen. Soms moest Davy mij door een moeilijk moment helpen soms andersom.”


Gebroederlijk op de mountainbike in De Lutte


Tekst: Soccernews

Related posts