Zaakwaarnemer Eto’o in Milaan, geruchten beïnvloeden Ajax-aandeel

Het gerucht ging dat Samuel Eto’o zondag in de Amsterdam ArenA was voor de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse en de camera’s en fotografen gingen dan ook hard op zoek naar de superster uit Kameroen. Eto’o had wel een uitnodiging ontvangen om samen met zijn zaakwaarnemer de wedstrijd bij te wonen, maar Ajax Showtime vond uit dat Eto’o niet in Amsterdam is geweest.

Zaakwaarnemer Claudio Vigorelli laat in een korte reactie weten dat hij zondag in Milaan was. “Ik vlieg nu vanuit Milaan naar Londen, waar mijn hoofdkantoor gevestigd is”, klinkt het. Of Vigorelli in Milaan was voor contractonderhandelingen, wilde hij niet zeggen. Feit is wel dat Eto’o tal van aanbiedingen op zak heeft.

De 33-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Internazionale, terwijl andere Italiaanse clubs als AS Roma en Juventus ook interesse zouden hebben. Daarnaast hebben clubs als Tottenham Hotspur, Sunderland, West Ham United, Queens Park Rangers en Newcastle United belangstelling getoond.

Overigens hadden de geruchten rond de mogelijke komst van Eto’o een positief effect op het aandeel van Ajax op de beurs. De koers van het aandeel steeg met vier procent en daardoor steeg de waarde met 7 miljoen euro naar 183 miljoen euro. Dat meldt De Telegraaf.

Tekst: Voetbalzone

Related posts