Ajax favoriet: ‘Durven uitspreken dat we voor vijfde titel gaan’

Daley Blind maakte tegen Vitesse zijn rentree in het shirt van Ajax. De verdediger annex middenvelder kan nog steeds rekenen op buitenlandse interesse, maar de international wil daar tegenover journalisten niet al te veel over kwijt.

”Ik focus me gewoon op Ajax omdat ik hier gelukkig ben. Als er wat komt, ga ik er pas over nadenken”, vertelt Blind aan NUsport. ”Het is na mijn vakantie in ieder geval heerlijk voor om weer voor Ajax te spelen. Het is niet de minste club en ik heb me erop ingesteld na het WK.”

”Ik merk wel dat ik na het WK meer aanzien heb en nog belangrijker voor de ploeg kan zijn. Het publiek waardeert me ontzettend en dat doet me goed”, aldus de 24-jarige Ajacied, die niet wegloopt voor de rol van titelfavoriet: ”’psv heeft ook een goede ploeg, maar wij moeten durven uitspreken dat we voor de vijfde landstitel op rij gaan. We zijn misschien wel favoriet.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts