‘Formeel bod van 18,5 miljoen euro op Blind in komende 48 uur’

Marc Overmars kan zondag of maandag een belletje uit Engeland verwachten. Volgens diverse Britse media zal Manchester United in de komende 48 uur een formeel bod van ongeveer 18,5 miljoen euro op Daley Blind uitbrengen. Dit heeft alles te maken met het mislopen van Thomas Vermaelen, die van Arsenal naar Barcelona ging.

Vermaelen genoot belangstelling van Manchester United, maar Arsenal-manager Arsène Wenger prevaleerde een buitenlandse transfer voor de Belgisch international. De Fransman verloor Robin van Persie immers twee jaar geleden al aan de Old Trafford-club. Zodoende komt de club van manager Louis van Gaal uit bij Blind, die in een eerder stadium werd gelinkt aan Barcelona. De media in Engeland wijzen Hedwiges Maduro van PAOK Saloniki aan als vervanger van Blind bij Ajax.

Blind brak zijn vakantie na het WK in Brazilië eerder af om de training bij Ajax te hervatten. Dat voedde de geruchtenstroom over een zomers vertrek uit Amsterdam. Blind wordt door de Engelse media omschreven als the perfect Van Gaal player, daar de zoon van Danny Blind zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan.

Tekst: Voetbalzone

Related posts