‘Eto’o neemt zondag plaats in de Amsterdam ArenA’

Samuel Eto’o zal zondagmiddag zeer waarschijnlijk aanwezig zijn in de Amsterdam ArenA. De spits, die in de belangstelling staat van Ajax, is namelijk uitgenodigd om de wedstrijd tegen Vitesse te bekijken. Dat heeft De Telegraaf naar buiten gebracht.

De Kameroener is transfervrij nadat zijn contract bij Chelsea is afgelopen. Ajax heeft de spits naar verluidt inmiddels een voorstel gedaan om een éénjarig contract te ondertekenen in Amsterdam. Momenteel denkt de routinier, die een verleden kent bij onder andere FC Barcelona en Anzhi Makhachkala, na over dat aanbod.

Ajax zou de afgelopen dagen al contact hebben gezocht met onder andere Guus Hiddink en Frank Rijkaard. Dat tweetal moet Eto’o ervan overtuigen om te kiezen voor Ajax. Beide trainers zijn oude bekenden van de 33-jarige speler uit Kameroen.

Tekst: Soccernews

Related posts