Interesse vanuit Engeland voor Dijks

Mitchell Dijks kreeg deze week van Frank de Boer te horen dat hij geen toekomst heeft bij Ajax. De linkerverdediger moet Nicolai Boilesen, Nick Viergever en (in uiterste nood) Daley Blind op de positie van linksback voor zich dulden. De Boer vindt het beter als Dijks vertrekt.

De verbintenis van Dijks, 21 jaar, met Ajax loopt nog een seizoen door en derhalve is een verhuur uitgesloten. Volgens De Telegraaf meldde Brighton & Hove Albion uit de Championship zich reeds in Amsterdam voor de linkerverdediger. Het dagblad schrijft vrijdag dat er meer belangstelling uit Engeland is.

Dijks’ zaakwaarnemer Dick van Burik en de speler zelf hebben tot 1 september de tijd een nieuwe club te vinden voor de voormalige jeugdinternational. De linkspoot speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen, waar hij tot 27 wedstrijden in de Eredivisie kwam.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerder bericht:
07-08-2014: Dijks mag vertrekken bij Ajax

Related posts