Blind, Cillessen en Veltman in wedstrijdselectie voor openingsduel met Vitesse

Jasper Cillessen, Daley Blind en Joël Veltman deden mee aan het WK en zijn nu een paar dagen weer aan het trainen bij Ajax, dat eerder al had aangekondigd dat het trio de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen zou missen. Daar is Frank de Boer blijkbaar op teruggekomen: Cillessen, Blind en Veltman zitten in de wedstrijdselectie voor Vitesse-thuis.

Het is nog niet bekend of het drietal zondag ook kan beginnen, of überhaupt zal gaan spelen, maar de WK-gangers zitten in ieder geval bij de selectie. Dat heeft Ajax gemeld via Twitter. De overige vijftien namen worden zaterdag na de laatste training bekendgemaakt.

Ajax trapte het nieuwe voetbaljaar afgelopen zondag af tegen PEC Zwolle en zonder Cillessen, Blind en Veltman werd er met 1-0 verloren van PEC Zwolle. Veltman had eerder deze week al aangegeven dat hij tegen Vitesse speelminuten wilde maken.

Tekst: Voetbalzone

Related posts