VI: ‘Zou maar zo kunnen dat Sigthórsson straks gewoon weer in de spits staat’

Het zou Taco van den Velde, verslaggever van Voetbal International, niets verbazen als Kolbeinn Sigthórsson bij Ajax blijft en op korte termijn weer in de spits staat. Dat vertelde Van den Velde aan VI Radio. In een eerder stadium kreeg de IJslander te horen dat hij mag vertrekken vanuit Amsterdam.

“Arkadiusz Milik is een goede aanvaller, maar geen centrumspits en hij is niet geil op doelpunten”, sprak Van den Velde zich uit. “Als Richairo Zivkovic dan niet eens bij de selectie zit, dan zou het zomaar kunnen dat de aanvaller die te horen kreeg dat hij mag vertrekken, Kolbeinn Sigthórsson, straks gewoon weer in de spits staat.”

De international van IJsland heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2015, waardoor een zomers vertrek van Sigthórsson verwacht werd. Onder andere Queens Park Rangers scheen al geïnteresseerd te zijn. Al werd concrete belangstelling ontkend door zaakwaarnemer Andri Sigthórsson.

Tekst: Soccernews

Related posts