HSV contracteert middenvelder van FSV Mainz, komst Moisander nog in ongewis

Hamburger SV heeft woensdag de komst van Nicolai Müller afgerond. Dat meldden de ‘Rothosen’ op de website. De middenvelder ondertekende een contract voor 4 jaar bij de ploeg van Rafael van der Vaart en komt over van FSV Mainz 05.

De transfer van Müller naar Hamburg hing al een paar dagen in de lucht. Mede door de investering van 17 miljoen euro in HSV door suikeroom Klaus-Michael Kühne werd zijn komst naar de Duitse havenstad haalbaar. Müller (26) was verleden seizoen in 26 wedstrijden goed voor 9 doelpunten.

Ook Niklas Moisander staat op het verlanglijstje van de club uit Hamburg. Of Moisander nog steeds in beeld is na het aantrekken van Müller is vooralsnog niet bekend. Het contract van de 28-jarige Fin met Ajax loopt over een jaar af, waardoor beide partijen willen praten over een transfer.

Tekst: De Telegraaf

Related posts