FC Twente heeft zich gemeld bij zaakwaarnemer Mokotjo

FC Twente heeft zich gemeld bij de zaakwaarnemer van Kamohelo Mokotjo. De middenvelder van PEC Zwolle staat ook in de belangstelling van Ajax, maar die club moet snel handelen, waarschuwt technisch directeur Gerard Nijkamp van de Zwollenaren.

“Als Ajax niet uitkijkt, lopen ze wel het risico dat Kamo nog door een andere club wordt weggeplukt”, zegt Nijkamp in gesprek met Voetbal International. FC Twente is de belangrijkste concurrent. “Twente heeft zich inderdaad bij de zaakwaarnemer van Kamo gemeld. De volgende stap is dat ze bij ons gaan aankloppen, denk ik.”

PEC Zwolle wil anderhalf miljoen euro ontvangen voor Mokotjo. Bij Ajax is Mokotjo in beeld als opvolger van Daley Blind, die mogelijk nog vertrekt uit Amsterdam voor het einde van de transferperiode. Ook Club Brugge en Anderlecht zijn geïnteresseerd in de Zuid-Afrikaan.

Tekst: Soccernews

Related posts