Poulsen zit nog zonder club: ‘Maar ik verwacht in augustus wel iets’

Christian Poulsen kon na het aflopen van zijn contract met Ajax transfervrij op zoek naar een nieuwe club, maar aan de vooravond van de jaargang 2014/15 heeft de 34-jarige middenvelder nog niets gevonden. Zaakwaarnemer Jörn Bonnesen gaat er niettemin van uit dat er binnenkort nieuws zal zijn.

Belangstelling is er namelijk wel voor de routinier, benadrukt zijn begeleider. “Christian heeft alleen nog geen beslissing genomen. We wachten af wat de opties zijn, daarna zal hij bepalen wat hij doet”, vertelt Bonnesen aan Sporten. “Er is in ieder geval al wel contact met ons opgenomen.” Zijn transfervrije status geeft Poulsen bovendien de gelegenheid om in alles rust een keuze te maken.

“Hij heeft niets te maken met het einde van de transferperiode, eind deze maand”, geeft de belangenbehartiger aan. Dat wil overigens niet zeggen dat het geduld van Poulsen eindeloos is, merkt Bonnesen op. “Ik verwacht wel dat er in augustus iets gebeurt.” De middenvelder, die in het verleden onder meer uitkwam voor Schalke 04, Juventus en Liverpool, traint momenteel voor zichzelf om zijn conditie op peil te houden.

Tekst: Voetbalzone

Related posts