PEC over Ajax-prooi: ‘We gunnen hem alles, maar wel voor de goede prijs’

Diederik Boer kan op zijn drieëndertigste nog een binnenlandse toptransfer maken. Mocht Kenneth Vermeer vertrekken bij Ajax, dan is de doelman van PEC Zwolle zijn beoogde opvolger. De club uit Overijssel werkt echter niet zomaar mee aan een transfer.

“We gunnen Boer alles. Maar wel voor de goede prijs. Boer is een sleutelfiguur in de groep, zowel binnen als buiten het veld”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp, die een drukke transferzomer kent. Er wordt veel getrokken aan speler van PEC Zwolle na de 1-0-overwinning op Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

“Als je zo speelt is het niet raar dat de telefoon wat vaker overgaat. Onze spelers zijn in trek”, aldus Nijkamp, die ook weet van de interesse van Ajax in Kamohelo Mokotjo. Inmiddels zijn er meerdere belangstellenden voor de middenvelder. “Voor de transfersom zal dat niet slecht zijn”, rekent Nijkamp zich rijk in gesprek met De Stentor.

Tekst: Soccernews

Related posts