Zaakwaarnemer Sigthorsson sluit transfer richting QPR uit

Kolbeinn Sigthorsson vervolgt zijn loopbaan niet bij Queens Park Rangers. Althans, dat is de mening van broer en zaakwaarnemer Andri Sigthorsson. De zakelijk adviseur uit IJsland gruwelt van de indianenverhalen in de pers.

”De discussie in de media over Kolbeinns toekomst is nog steeds volledig verkeerd”, verklaart de belangenbehartiger van de Ajax-aanvaller maandag in een reactie aan Ajax Showtime. ”Ik denk niet dat hij voor Queens Park Rangers zal spelen.”

”We hebben inmiddels al zes of zeven weken niet gesproken en er is ook absoluut geen enkele connectie tussen QPR en ons”, benadrukt Sigthorsson. ”Ik weet zeker dat Harry Redknapp (manager Queens Park Rangers, red.) een goede spits zal aantrekken, maar ik denk niet dat dat mijn broer zal zijn.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts