Viergever twijfelgeval voor competitiestart tegen Vitesse

Nick Viergever moest zondagavond tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal vroegtijdig het veld verlaten. De aankoop, die deze transferperiode overkwam van AZ, krijg tijdens het duel te maken met een flinke vleeswond.

“Het was een open wond, dus er moesten een paar nietjes in om verder te spelen. Maar door het lopen gingen de nietjes steeds verder los en bij de laatste tackle die ik deed gingen ze eigenlijk allemaal los”, verklaart Viergever tegenover Telesport TV zijn blessure. “Dan moet je gewoon stoppen en zit de wedstrijd er gewoon op.”

Viergever betwijfelt of hij de start van de competitie haalt. “Dat weet ik niet. De hechtingen trekken aan je vel, dus dat moet de komende tijd gewoon rusten. Het is dag voor dag wachten wat je verder kan doen.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts