Vermeer: ‘Hoef niet per se weg’

Kenneth Vermeer stond gisteren tussen de palen in het duel tussen PEC Zwolle en Ajax (1-0). Of hij ook het komende seizoen nog onder contract staat bij Ajax is nog maar de vraag.

“Het is niet zo dat ik per se weg wil. Maar ik ben nou eenmaal niet de eerste keus en de kans is inderdaad dus groot dat ik vertrek”, aldus de goalie tegenover FOX Sports. “Nu ik hier nog ben, wil ik het Jasper (Cillessen, red.) zo moeilijk mogelijk maken. Er spelen wel wat dingetjes, maar zo ver is het nog lang niet.”

Uiteindelijk gingen de Zwollenaren er gisteren met de Johan Cruijff Schaal vandoor. “”We wisten dat Zwolle gevaarlijk zou zijn vanuit de counter. We maken nog gewoon te veel fouten. Jammer, want het is ten slotte toch een prijs die je kan winnen.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts