Schöne schrikt van Ajax

Lasse Schöne is zondag geschrokken van Ajax. De Deense aanvaller had hoge verwachtingen van de start van het seizoen, maar moest met zijn ploeg in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal buigen voor PEC Zwolle (0-1).

“Dit had ik niet verwacht”, zei Schöne met een diepe zucht. “We hebben te weinig gecreëerd, alleen uit spelhervattingen wat. Dat is te weinig.” Net als op 20 april in de bekerfinale werd Ajax overvleugeld door PEC Zwolle, dit keer zelfs in eigen stadion.

“We hebben een goede voorbereiding gedraaid, iedereen is fit en we wilden absoluut revanche nemen op Zwolle. De Johan Cruijff Schaal is weliswaar geen grote prijs, maar wel een prijs. Die wilden we allemaal winnen. Maar als je op zo’n manier speelt, wordt dat heel lastig. Het was allemaal te voorspelbaar, er zat te weinig beweging in onze ploeg. Ik baal als een stekker”, aldus Schöne.

Tekst: De Telegraaf

Related posts