‘Muric hoopt tegen psv eerste speelminuten te kunnen maken’

Robert Muric hoopt zijn eerste minuten in het shirt van Ajax te gaan maken tijdens de topper tegen psv, dat meldt Sportske Novosti. De Kroatische aanwint, die onlangs een contract voor vier seizoenen tekende, heeft momenteel nog een trainingsachterstand en wil er alles aan doen om over iets minder dan drie weken voor het eerst op het veld te staan in de Amsterdam ArenA.

De achttienjarige rechtsbuiten stond de afgelopen maanden amper op het trainingsveld. Zijn vorige werkgever, Dinamo Zagreb, was namelijk van mening dat de jongeling nog een contract zou hebben bij die club. De FIFA moest uiteindelijk een beslissing nemen en de wereldvoetbalbond besliste in het voordeel van Ajax. Onlangs was Muric voor het eerst te zien op trainingscomplex de Toekomst voor een training met Jong Ajax.

Muric stond in de belangstelling van verschillende Europese topclubs, maar koos bewust voor de overstap naar Ajax volgens zijn zaakwaarnemer Zjelko Pakasin. “Er lagen deals op tafel voor Real Madrid, Manchester City, Chelsea en enkele andere clubs. Robert koos voor een vierjarig contract bij Ajax. Hij schate in dat Ajax het beste zou zijn voor zijn ontwikkeling als voetballer”, zo laat de belangenbehartiger weten.

Tekst: Soccernews

Related posts