El Ghazi kijkt met dubbel gevoel terug op debuut

Anwar El Ghazi heeft gemengde gevoelens overgehouden aan zijn eerste officiële minuten in het shirt van Ajax. De buitenspeler werd in de tweede helft van de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-0 verlies) ingebracht ten koste van Ricardo Kishna.

“Ik heb een dubbel gevoel”, liet de aanvaller na afloop van de verloren wedstrijd weten voor de camera’s van AjaxTV. “Het is natuurlijk heel mooi dat ik mijn debuut mocht maken. Dat is fantastisch en daar droomde ik al van kleins af aan van.”

Toch had de aanvaller zijn debuut liever anders gezien. “Ik ben eigenlijk wel verdrietig dat we hebben verloren, want ik zou heel graag die schaal willen winnen”, aldus de teleurgestelde rechtsbuiten, die Ajax niet aan een zege kon helpen.

Tekst: Soccernews

Related posts