Beperkt treinverkeer bij Ajax – Vitesse

Rondom Ajax – Vitesse (zondag a.s.) is er zeer beperkt treinverkeer naar Amsterdam Bijlmer/ArenA vanwege grootschalige spoorwerkzaamheden rondom Utrecht. Dit weekend stopt op station Amsterdam Bijlmer/ArenA alleen de Sprinter Rotterdam-Gouda-Amsterdam.

Aangepaste reisadviezen:

Kom je uit de richting Utrecht: Reis naar Duivendrecht, vanaf daar loop je naar de Amsterdam ArenA. Houd rekening met zeer drukke treinen op dit traject. Vermijd de drukte door via Amersfoort om te reizen of kies voor een alternatief vervoermiddel

Kom je uit de richting Den Haag, Leiden of Noord Holland: Reis via Amsterdam Centraal en vandaar verder met de metro naar Amsterdam Bijlmer/ArenA.

Kom je uit de richting Amersfoort, Almere en Schiphol, dan geldt het reguliere advies: reis naar Duivendrecht, vanaf daar lopend verder.

Houd voor je terugreis dezelfde reisroute aan.

Plan je reis
Ga goed voorbereid op pad en plan je reis met de Reisplanner op ns.nl. Kijk voor vertrek voor het meest actuele reisadvies. Check voor actuele reisinformatie onderweg m.ns.nl of download de gratis Reisplanner Xtra app.

Geldig vervoerbewijs
Vergeet niet om je OV-chipkaart mee te nemen met voldoende saldo. Nog geen OV-chipkaart? Als je via ns.nl een abonnement aanschaft krijg je dat geladen op een OV-chipkaart. Een anonieme OV-chipkaart kun je bij een NS-kaartautomaat kopen. Je kunt ook van tevoren online je vervoerbewijs kopen, je hoeft dan op de dag zelf niet in de rij te staan. Hiervoor kun je terecht in de e-ticket shop van NS. Er zijn geen papieren tickets meer verkrijgbaar via de automaat.

Tekst: Ajax.nl

Related posts