Barend: ‘Ajax gaat ook de vijfde op rij binnenhalen’

Frits Barend verwacht dat Ajax voor de vijfde keer op rij landskampioen gaat worden. De analist heeft in Helden Online zijn licht op de Eredivisie laten schijnen

“Het is Frank de Boer de afgelopen vier jaar ook gelukt, ik vind hem een heel goede, stabiele coach. Vorig seizoen werd hij kampioen met een ploeg die niet eens zo geweldig was. Maar Frank slaagde erin zijn ploeg zo goed te prepareren. Ik denk dat Ajax ook de vijfde titel op rij gaat binnenhalen, omdat de ploeg minder punten verspeelt dan Feyenoord, PSV en FC Twente.”

Barend denkt dat Vitesse dit seizoen zal gaan tegenvallen. Peter Bosz wordt volgens hem nog voor de Kerst ontslagen. “Dat heeft niet met zijn kwaliteiten als coach te maken, maar door de onrust die rond Vitesse hangt. De club staat in de verkoop, de banden met Chelsea staan op punt van breken.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts