Ajacieden ontvangen Oger-pakken

Ajax vierde in een klassieke setting zijn 25-jarige verbintenis met Oger. Nadat de selectieleden en technische staf hun spiksplinternieuwe kostuums hadden gepast gingen ze met elkaar op de foto in de Grote Zaal van de Stadsschouwburg. Algemeen directeur Oger Lusink werd ter ere van het 25-jarige relatie door bestuursraad-voorzitter Hennie Henrichs benoemd tot lid van Ajax.

Lusink toonde zich vereerd met deze niet alledaagse geste: ,,Dit is een hele eer, ontzettend bedankt hiervoor. Bij Oger is samenwerking een belangrijk woord. Ook in het voetbal draait het daar om. Samenwerken om perfectie na te streven, daarin passen Ajax en Oger uitstekend bij elkaar. If you are a champ, you have to look like a champ! Eruit zien als een ware kampioen, dat is waar het bij Oger om draait. 25 jaar Ajax-sponsor is lang, maar deze jaren zijn snel omgevlogen. Op naar nog vele jaren, als goede partners en in hechte vriendschap.” Klik hier voor enkele foto’s van de Ajacieden in een nieuw pak.

Tekst: Ajax.nl

Related posts