Concurrentiestrijd bij Ajax: ‘Op dit moment heeft Jasper een streepje voor’

Jasper Cillessen begint het nieuwe seizoen als eerste keeper van Ajax, maar de doelman van het Nederlands elftal voelt de hete adem van Kenneth Vermeer in zijn nek. Vermeer maakt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een prima indruk. Volgens Frank de Boer heeft Cillessen nog wel altijd een streepje voor op zijn ploeggenoot.

“Ik zeg altijd: als keepers gelijkwaardig zijn, zal degene die in het begin gestart is het voordeel krijgen”, laat De Boer weten via de officiële kanalen van de club uit de hoofdstad. “Ze moeten allebei beseffen dat ze beiden fantastische keepers zijn en dat ze het altijd weer moeten laten zien, maar op dit moment heeft Jasper een streepje voor.”

“Je hebt in de oefenwedstrijd tegen Benfica gezien dat Kenneth het zeker nog niet verleerd is”, gaat De Boer verder. “We zijn blij dat hij nog steeds bij ons is en hij zal het leven van Jasper, zolang hij hier nog is, zuur moeten maken.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts