‘Eerst met Ajax de schaal pakken en revanche nemen voor de bekerfinale’

Ajax wil zondagavond iets rechtzetten tegen PEC Zwolle. De 5-1 nederlaag in de bekerfinale van afgelopen april is in Amsterdam nog niet vergeten, zo bezweert aanvoerder Niklas Moisander. De Fin, die overigens aast op een transfer, is uit op revanche. “Die nederlaag in de kuip doet nog steeds pijn”, zegt hij in gesprek met Helden.

“Natuurlijk willen wij ons revancheren voor de nederlaag in Rotterdam”, zegt Moisander. Daarnaast is het duel om Johan Cruijff Schaal een gelegenheid om de prijzenkast verder te vullen. Met een vertrek bij Ajax, hoogstwaarschijnlijk richting Hamburger SV, is de international dan ook nog niet bezig. “Eerst wil ik gewoon met Ajax de schaal pakken en revanche nemen voor de verloren bekerfinale in april.”

Naar eigen zeggen is het op dit moment ook nog hoogst onzeker of Moisander daadwerkelijk in Duitsland aan de slag gaat. De club van Rafael van der Vaart toonde al wel interesse, maar zette niet door. “Ik heb nog niets vernomen van de interesse uit Duitsland. Als die er komt, dan zal ik dat te horen krijgen van de persoon die daar over gaat.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts