Seedorf prijst De Boer: ‘Ze mogen bij Ajax blij zijn met hem’

Clarence Seedorf keerde dankzij de Open Dag van Ajax even terug op het oude nest. De oud-speler gaf acte de presence in een wedstrijd van de Suriprofs tegen Lucky Ajax.

Na afloop sprak het Algemeen Dagblad met de clubloze trainer: ”Het was goed om terug te zijn. En bijzonder ook. De ontwikkelingen bij Ajax blijf ik volgen. Ik kijk waarschijnlijk anders naar Frank de Boer dan jullie. Ik heb jarenlang met hem gespeeld. Ik denk dat hij hier fantastisch presteert. Ze mogen blij zijn met hem, want het is hier altijd moeilijk om weer iets op te bouwen nadat de belangrijke jongens zijn weggegaan. Hopelijk kan de club een keer de volgende ronde van de Champions League halen.”

Seedorf, die vorig seizoen werd ontslagen bij AC Milan, doet geen openlijke sollicitatie naar een functie bij Ajax: ”Ik ben hartstikke blij voor Frank en zijn succes met Ajax. Ik gun ze het beste. Laten ze hem er maar bijhouden. En daarachter zitten ook een paar jongens die het goed doen.”


Seedorf tijdens de wedstrijd Lucky Ajax – SuriLegends


Tekst: Goal.com

Related posts