Staf ontvangt eerste Ajax Jaarboek

Frank de Boer en zijn leden van de technische staf ontvingen woensdag op sportcomplex de Toekomst de eerste exemplaren van Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014. Het Jaarboek vertelt in woord en beeld het complete verhaal van het 33ste kampioenschap in de roemruchte historie van de Amsterdamse club.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 is het nieuwste jaaroverzicht in een mooie reeks, die in het seizoen 1992-1993 werd gestart. De terugblik op het afgelopen seizoen is alweer het 22ste officiële Ajax Jaarboek. In het eerste Jaarboek waren De Boer en Dennis Bergkamp succesvolle en veelbelovende selectiespelers in de spelersgroep van toenmalig Ajax-trainer Louis van Gaal. De Ajacieden die in het nieuwste jaaroverzicht hoofdrollen speelden, schreven op geheel eigen wijze historie.

In 2014 behaalde Ajax de historische vierde landstitel op rij. Het kwartet landskampioenschappen op rij was nooit vertoond in de rijke clubhistorie. Nadat De Boer het eerste exemplaar in ontvangst had genomen, kregen ook de assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Berkamp en Carlo l’Ami het Jaarboek 2013-2014.

Met Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 beleef je het boeiende seizoen nogmaals. Alle hoogte- en dieptepunten passeren de revue. Op de bijgesloten dvd van Ajax TV trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij. Ook Jong Ajax, de Ajax-jeugd en de Ajax Vrouwen komen ruimschoots aan bod in het 176 pagina’s tellende Jaarboek.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 is direct te bestellen in de online webshop van Ajax. Het Jaarboek is ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA. Je vindt het Jaarboek ook in de boekwinkel. Uiteraard is het boek eveneens verkrijgbaar tijdens de Ajax Open Dag op donderdag 31 juli.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 (inclusief dvd)
Raymond Bouwman, Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 978 90 488 2005 4

Wil je het jaarboek online bestellen dan kan dat hier.

Tekst: Ajax.nl

Related posts