There are no ads, please add some


Geduld van Sigthorsson raakt op: ‘Er is interesse van andere clubs’

Kolbeinn Sigthórsson mag en wil vertrekken bij Ajax, na drie seizoenen in Amsterdam te hebben gespeeld. De IJslander maakte in 59 wedstrijden 24 doelpunten en staat in de serieuze belangstelling van Queens Park Rangers. De interesse is er al een tijd en de Londenaren hebben aangegeven dat er gepraat is, maar weet men in het kamp van de aanvaller niets van. Het geduld begint zo langzamerhand op te raken.

Ajax Showtime sprak met Sigthórssons broer en zaakwaarnemer Andri, die onlangs al aangaf dat er geen akkoord op tafel ligt tussen de clubs en dat er ook geen gesprekken waren gevoerd. Inmiddels kijken zijn broer en hij ook naar andere opties, waarschuwt hij. “Er is interesse van andere clubs. Er is een grote kans dat Sigthórsson na 31 augustus ergens anders speelt, maar Kolbeinn heeft op dit moment de focus op Ajax.”

Sigthórsson loopt over een jaar uit zijn contract bij Ajax. Na zijn transfer van AZ naar Amsterdam werd hij driemaal landskampioen, maar mede door blessures werd hij nooit onbetwist in de voorhoede. Vorig seizoen beleefde hij zijn meest productieve tijd bij Ajax, met tien doelpunten in de competitie. In vijf Champions League-wedstrijden bleef hij echter verstoken van een goal.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts