Termijn ophalen seizoenkaart Vak410 verlengd

Op aandringen van de AFCA Supportersclub heeft een overleg plaatsgevonden met Ajax over het verlengen van de termijn waarin supporters van Vak410 hun seizoenkaart kunnen ophalen. Dit met name omdat wij vinden dat de procedure en de termijn om dit te doen, en waarover in eerste instantie is gecommuniceerd, te kort is mede vanwege vakantietijd. Dit overleg heeft plaatsgevonden op advies van Vak410.

De termijn is nu verlengd zodat in de week van 4 tot en met 8 augustus de seizoenkaart bij de balie kan worden opgehaald. Wij wijzen supporters erop dat het niet ophalen van de kaart tot gevolg kan hebben dat het recht op de seizoenkaart kan worden ingetrokken. Wij adviseren daarom dringend als bestuur AFCA Supportersclub om de kaart zsm op te halen. Tot slot willen wij de procedure van volgend jaar beter vorm geven en willen hierover in gesprek.

Bestuur AFCA Supportersclub

Tekst: AFCA Supportersclub

Related posts