Nieuwe voorraad Ajax-sjaals verstuurd

Alle seizoenkaarthouders ontvangen de komende tijd een gepersonaliseerde Ajax-sjaal. De eerste twee lichtingen zijn inmiddels verzonden. Eind augustus en eind september wordt er nog een gedeelte van de sjaals verzonden. Heb je de sjaal al ontvangen? Maak een foto, deel ‘m met hashtag #AjaxSjaal en maak kans op mooie prijzen!

De club is ontzettend trots alle seizoenkaarthouders weer een jaar lang te mogen verwelkomen in de Amsterdam ArenA. Als blijk van extra waardering stuurt Ajax iedere seizoenkaarthouder een unieke Ajax-sjaal op met daarop een vignet waarin de naam van de supporter is verwerkt.

Iedereen die een foto van zijn eigen sjaal deelt via social media met hashtag #AjaxSjaal maakt daarnaast nog eens kans op mooie prijzen, waaronder:

·Champions League-passepartouts (4x)
·Gesigneerde thuistenues (4x)
·Gesigneerde uittenues (4x)

De gepersonaliseerde Ajax-sjaal is exclusief voor seizoenkaarthouders. De eerste sjaals zijn verstuurd, eind juli, eind augustus en eind september volgende de nieuw zendingen (wanneer je de sjaal ontvangt is afhankelijk van wanneer je je seizoenkaart hebt verlengd).

Tekst: Ajax.nl

Related posts