De Boer over foute keuze Djuricic: ‘Als hij naar Ajax was gekomen had hij meer gespeeld’

Filip Djuricic trainde vrijdag voor het eerst mee bij zijn nieuwe club FSV Mainz. De Duitsers huren de aanvallende middenvelder één seizoen van Benfica, zo werd woensdag bekendgemaakt. De 22-jarige Serviër schopte het afgelopens seizoen in Lissabon tot slechts elf competitieduels en nul goals.

Djuricic, vaak bestempeld als de Cruijff van de Balkan, had vorig jaar zomer ook een andere keuze kunnen maken. Onder meer Ajax had namelijk interesse. “Hij zou, als hij naar Ajax was gekomen, meer aan spelen zijn toegekomen”, zegt trainer Frank de Boer zondag tegen Mais Futebol. De Boer sprak volgens De Telegraaf in april 2013 met Djuricic, maar de technicus van destijds nog sc Heerenveen concludeerde uit het onderhoud dat hij zijn eigen offensieve spel niet in Amsterdam zou kunnen spelen.

Tekst: Voetbalzone

Related posts