Van der Vaart niet terug naar Ajax en blijft bij HSV

Mocht Frank de Boer gehoopt hebben om Rafael van der Vaart binnen te halen bij Ajax, dan kan hij dat nu definitief uit zijn hoofd zetten. De middenvelder heeft namelijk aangegeven het liefst te willen blijven bij zijn huidige club, Hamburger SV.

“Ik blijf. Ik weet ook wat ik kan en dat ik heel belangrijk kan zijn voor dit team en de club”, aldus Van der Vaart in Sport/Voetbalmagazine. Gedurende zijn carrière werden er vaak vraagtekens gezet bij zijn fysieke gesteldheid, maar Van der Vaart hoopt veel minuten te maken in de Bundesliga.

“Als ik straks fit ben, speel ik ook. Natuurlijk weet ik dat je niets met zekerheid kan plannen in het voetbal, maar het is mijn wens om in Hamburg te blijven”, besluit de 31-jarige middenvelder, die tussen 2000 en 2005 in het eerste elftal van Ajax speelde.

Tekst: Soccernews

Related posts