Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal verloopt zeer stroef

De supporters van Ajax en PEC Zwolle lijken nog niet erg uit te kijken naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van volgende week zondag. Er zijn nog duizenden kaarten verkrijgbaar.

Ajax heeft in totaal 12.500 kaarten van de KNVB ter beschikking gesteld gekregen, maar daarvan zijn er volgens AT5 pas 6.000 verkocht. Ajax verwacht dan ook niet dat alle nog beschikbare kaarten verkocht zullen worden en hebben laten weten dat een deel van de kaarten teruggegeven zullen worden aan de KNVB.

Ook fans van PEC kijken niet erg uit naar de traditionele seizoensopener. Veel supporters genieten nog van een vakantie en bovendien heerst in in Zwolle onvrede over het feit dat de wedstrijd gespeeld wordt in Amsterdam en niet in een neutraal stadion zoals bijvoorbeeld de kuip.

Tekst: Soccernews

Related posts