Ajax onthult basiself voor seizoenopening al tegen Benfica

Ajax zal tegen Benfica ongeveer in dezelfde opstelling aantreden, als waarmee de Ajacieden dit voetbalseizoen zullen opereren tijdens de eerste weken. Volgens Frank de Boer is dit het moment om te laten zien wie er momenteel bij de beste horen.

“Negentig procent van de opstelling tegen Benfica, zal in de strijd om de Johan Cruijff Schaal ook op het blaadje staan”, vertelt De Boer op de persconferentie in Lissabon. De voormalig verdediger laat blijken graag de Eusebio Cup te willen winnen. “Als je een prijs wil pakken stel je de beste elf op. Daarnaast wil dingen terugzien waar we op getraind hebben. We spelen tegen een goede en mooie tegenstander in een mooi stadion.”

Ajax mist overigens nog wel een aantal spelers tijdens de eerste weken van het seizoen. Zo genieten Joël Veltman, Daley Blind en Jasper Cillessen nog altijd van hun vakantie na het wereldkampioenschap en ligt Ricardo van Rhijn nog altijd in de lappenmand.

Tekst: Soccernews

Related posts