Selectie oefenduels Benfica

Ajax reist vrijdagmiddag met een selectie van 25 spelers en drie keepers richting Lissabon voor de dubbele oefenwedstrijd tegen Benfica. Twee verschillende Ajax-teams spelen zaterdag om 17:00 uur en 20:45 uur (Nederlandse tijd) twee wedstrijden tegen achtereenvolgens Jong Benfica en Benfica.

De oefenwedstrijd tegen Jong Benfica wordt op het trainingscomplex van Benfica gespeeld. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden via Ajax Exclusive TV. Het duel tussen Benfica en Ajax wordt in het Estadio da Luz gespeeld. Tijdens die laatste oefenwedstrijd wordt er gestreden om de Eusebio Cup. De wedstrijd begint om 20:45 uur en wordt live uitgezonden op Fox Sports Eredivisie.

Selectie Ajax voor oefentrip Portugal:
Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Lucas Andersen, Tobias Sana, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Kenny Tete, Stefano Denswil, Thulani Serero, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Ruben Ligeon, Richairo Zivkovic, Peter Leeuwenburgh, Arek Milik, Norbert Alblas, Damian van Bruggen, Danny Bakker, Queency Menig, Sheraldo Becker

Tekst: Ajax.nl

Related posts