‘QPR is houding Sigthórsson zat en kiest voor gewezen topspits Eto’o’, zaakwaarnemer verbaasd

Kolbeinn Sigthórsson lijkt een transfer naar Queens Park Rangers op zijn buik te kunnen schrijven. De IJslandse spits gold lange tijd als topkandidaat om aan de slag te gaan bij de Engelse promovendus, maar zouden zijn salariseisen te gortig zijn. Volgens de Daily Mail heeft QPR besloten de onderhandelingen te staken en zich te richten op een andere aanvaller.

Volgens het medium heeft de club contact gezocht met het management van Samuel Eto’o. Diens zaakwaarnemer Claudio Vigorelli zou inmiddels op weg zijn naar Londen om gesprekken te voeren met de clubleiding van The Hoops. De 34-jarige Eto’o zit zonder club nadat Chelsea zijn aflopende contract niet wenste te verlengen.

Voor Sigthórsson is het hopen dat de sluimerende interesse vanuit Rusland zich zal concretiseren. De IJslander zou graag willen vertrekken bij Ajax, maar is volgens diverse media veeleisend. Bij QPR zouden de salariseisen van de aanvaller de reden zijn geweest de onderhandelingen stop te zetten. Uit Rusland zou Dinamo Moskou belangstelling hebben.

Zaakwaarnemer verbaasd
Andri Sigthórsson laat in gesprek met Ajax Showtime echter weten dat de onderhandelingen helemaal niet gaande zijn en dat hij vijf weken geleden voor het laatst heeft gesproken met Redknapp. “Op dit moment zijn we niet in gesprek, dus ik snap niet waar het nieuws vandaan komt”, zegt de zaakwaarnemer. Kolbeinn Sigthórsson bereidt zich gewoon met Ajax voor op het nieuwe seizoen.

De 24-jarige IJslander heeft er nu drie seizoenen bij Ajax op zitten en beschikt nog over een contract voor een jaar. Sigthórsson heeft aangegeven dat hij wel wat voelt voor een nieuw avontuur en het lijkt er dan ook niet op dat hij deze verbintenis zal gaan verlengen. Het is niet bekend of er naast QPR nog clubs met interesse zijn.

Tekst: o.a Soccernews

Related posts