Huntelaar wellicht ploeggenoot Sneijder bij Galatasaray

Klaas-Jan Huntelaar wordt wellicht ploeggenoot van Wesley Sneijder bij Galatasaray. Onder andere het Turkse FotoMaç heeft naar buiten gebracht dat de Turkse topclub zich graag zou willen versterken met de voormalig Ajacied.

De Turken hebben de aanval nog niet compleet en denken nu dan ook aan Huntelaar, die bij Schalke 04 een contract heeft dat nog één seizoen loopt. Hij zou in Turkije de opvolger moeten worden voor Didier Drogba, die de club heeft verlaten en wellicht terugkeert naar Chelsea.

In het verleden kwam Huntelaar onder andere in actie voor sc Heerenveen en Ajax. De Eredivisie verliet The Hunter in 2008 om aan de slag te gaan bij Real Madrid. Eén jaar later trok AC Milan hem aan. Sinds 2010 is Huntelaar actief in de Bundesliga bij Schalke 04.

Tekst: Soccernews

Related posts