‘FC Barcelona in tweestrijd met betrekking tot Blind na contracteren Mathieu’

Nu FC Barcelona zich versterkt heeft met Jérémy Mathieu, zijn er binnen de club naar verluidt twijfels ontstaan over het aantrekken van Daley Blind. Dat nieuws heeft onder andere El Mundo Deportivo naar buiten gebracht.


Met het binnenhalen van de 31-jarige Mathieu heeft Barcelona een speler aangetrokken die zowel als linksback uit de voeten kan als op het middenveld. Een aantal mensen binnen de club wil zich dan ook niet meer focussen op een veelzijdige speler, terwijl een ander deel van mening is dat veelzijdige spelers de club verder kunnen helpen.

Of de transfer van Blind nog doorgaat, is dan ook de vraag. Naar verluidt zouden Barcelona en Ajax al oriënterende gesprekken hebben gevoerd over een mogelijke overgang van de Nederlands international. Bij een transfer zouden de Amsterdammers circa 22 miljoen euro willen ontvangen.

Tekst:

Related posts