De Sa tekent contract bij Adidas

Lesly de Sa heeft zijn krabbel gezet onder een 2,5-jaar durend contract met Adidas. De buitenspeler is de volgende in een rij van spelers die kiest voor het merk met de drie strepen. Dat alles meldt zijn management Nakhli Mondial

‘De rappe vleugelaanvaller mocht zich afgelopen seizoen, door zijn goede spel aansluiten en laten gelden in Ajax 1. Dit deed Lesley de Sa naar behoren, met als hoogtepunt zijn Champions League wedstrijd tegen AC Milan. Dat Lesley zijn prestaties beloond ziet worden met een sponsorcontract bij Adidas, is een bevestiging van zijn goede ontwikkeling’, staat er te lezen.

De Sa is zeker niet de eerste die een persoonlijk contract tekent met Adidas of Nike. In de jeugd moet er bij Ajax verplicht worden gespeeld op Adidas, maar eenmaal bij Jong Ajax of Ajax 1 kan de persoonlijke voorkeur de doorslag geven. Jongens als Viktor Fischer, Anwar El-Ghazi en Davy Klaassen kozen voor Nike, terwijl onder meer Ricardo Kishna, Jasper Cillessen en Jaïro Riedewald net als De Sa op Adidas spelen

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts