Ajacieden tonen nieuwste tenues

De Amsterdam ArenA was dinsdag het decor voor poserende in plaats van voetballende Ajacieden. Zowel de spelers uit de A-selectie als de aanstormende talenten van Jong Ajax toonde – onder meer voor de selectiefoto’s – het nieuwste thuis- en uittenue. De Ajax-selecties kwamen, kortom, pico bello voor de dag aan de vooravond van het seizoen 2014 – 2015.

Aan de kleding kan het in elk geval niet liggen… De Ajacieden van Frank de Boer kunnen de strijd om titelprolongatie met een gerust hart aan in de nieuwste shirts van adidas en hoofdsponsor Aegon. Het uittenue toont dit seizoen een noviteit. In plaats van Aegon, dat het klassieke Ajax-thuisshirt alleen de eerste seizoenshelft zal sieren, prijkt tot aan de winterstop Fonds Gehandicapten op het strijdtenue voor de uitduels. De selectie poseerde ook met speciale ‘gasten’ voor een unieke uitvoering van de selectieplaat in uitkleuren.

De Boer kon zijn WK-gangers Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman dinsdag nog niet verwelkomen. De Ajacieden genieten nog van een welverdiende vakantie. De Oranjeklanten melden zich op 4 augustus weer bij hun club. Na 1 september wordt er een nieuwe, actuele selectiefoto gemaakt.

Daags na de strijd om de Johan Cruijff Schaal (in de ArenA tegen PEC Zwolle) kan De Boer zich met een volledige groep voorbereiden op de start van onder meer het nieuwe Eredivisie-seizoen. Nadat landskampioen Ajax in de Eredivisie is gestart tegen Vitesse, bijten ook de Jong Ajacieden van de trainers Andries Ulderink en Jaap Stam het spits in de Jupiler League af. Ook de Jong Ajacieden kunnen hun opponenten imponeren in de nieuwste Ajax-shirts. Klik hier voor enkele foto’s van de poserende Ajacieden.

Tekst: Ajax.nl

Related posts